Не бих казала, че убийството на Алексей Петров е очаквано, по-скоро

...
Не бих казала, че убийството на Алексей Петров е очаквано, по-скоро
Коментари Харесай

Журналистът Даниела Тренчева за Алексей Петров: Не излизаше без охрана, сменяше колите си всеки ден

Не бих споделила, че убийството на Алексей Петров е предстоящо, по-скоро поръчково. Той през годините беше изключително внимателен. Не излизаше от у дома без защита и сменяше колите си съвсем всеки ден. В последния миг решаваше с кое от момчетата от защитата да тръгне и даже е пускал преди себе си друга своя кола, която да бъде стръв, в случай че някой желае да стреля против него. Така престъпният публицист Даниела Тренчева коментира убийството на Алексей Петров.
Всичко по тематиката: Убийството на Алексей Петров 20
" След опита за нападение през 2015 година с гранатомет той съобщи, че го е избавила единствено бронираната кола. Тогава призна, че е показал немарливост - изневерил е на правилото си да излиза с разнообразни коли, а също е отивал едновременно на лекции. Съмнявам се да не е имало защита към него, това би било казус ", добави тя. 

" Той е бил проследен, даже да не са имали информация къде тъкмо ще бъде в съответния миг.  Със сигурност региона, където се е разхождал Петров, е бил многолюден. Можеше да има и други потърпевши хора ", добави още Даниела Тренчева. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР